GHIBLI MUSEUM + OMNEJD

UTFLYKT TILL GHIBLI MUSEET VILKET VAR LIKA ULTRAMEGATAGGAT SOM NI KAN ANA. DET PARADOXALA JAPANSKA FOTOFÖRBUDET SATTE KÄPPAR I HJULEN FÖR DOKUMENTERING.
JAG REKOMENDERAR ATT KOMMA HIT & KOLLA IN DET. NYSS. DEN JAPANSKA TACOS-BIL/BUSSEN HAR INTE MED NÅGOT ATT GÖRA. DEN VAR BARA FIN.

> FESTA GALLERY


FALL > SKATE > JPN


FALL > SKATE > JPN from david Levin on Vimeo.
.


TOKAI > SKATE

SKÖN VINTERSESSION I TOKAI MED JENS + CREW. SJUKT VACKERT SCENERI.

"VINTER"

DET BLEV SNÖVINTER UNDER ETT HALVT DYGN. SNÖBOLLSKUL.

> A-Z CAFÉ

CAMILLA HAR JU REDAN LAGT UPP BILDER FAST JAG VILLE OCKSÅ. FÖR DET VAR ETT SÅNT FINT STÄLLE. HAPPY FRAMEWORK I ALLRA HÖGSTA GRAD.

VINTER/SOMMAR/REGN/SOL

IGÅR SNÖSLASK A´LA GÖTEBORG > IDAG SOL A´LA SOLA I KARLSTAD. LEDIGA HELGTIMMAR STÅR HÖGT I KURS NU NÄR CAMILLA TESTAR DET JAPANSKA ARBETSLIVET (HUNDLIVET). JAG ÄR I FORTSATT SEMESTERLÄGE. PUSS

> IN TRANSIT


> LOCAL ONSEN

PÅ VÅRT LOKALA BADHUS KONTENPLERAR VI I VARMA KÄLLOR LIKT BATHING APES. 

> SENDAI; Ö-LIV

DEN RÖDA BRON LEDER TILL ÖN DÄR VI (MEST JAG) ISCENSATTE EN RAD ZELDA-SCENER. MED MITT SVÄRD (PINNE) & SKÖLD (RYGGSÄCK) SLOGS VI (JAG) MOT DIVERSE ONDA VÄSEN (BUSKAR, SKUGGOR OSV)

> SENDAI; LUNCH-BATTLE

VI STOD INFÖR ETT SVÅRT VAL AV LUNCHRESTAURANG DÅ VI SKULLE PROVA STADENS SPECIALITÉ; OSTRON. 4 GUMMOR MED PLAKAT & GÄLL RÖST STOD OCH RYADE UTANFÖR VARSIN ENTRE OCH TÄVLADE OM VÅR GUNST MED ERBJUDANDEN OM 10 ELLER 15 PROCENTS DISCOUNT. VI VALDE STÄLLET MED JALUSIER.
MÄTT KÄRLEK.

> SENDAI; TILL HAVS

RESAN FORTSATTE TILL MATSUSHIMA, TILL SJÖSS. DENNA KONSTELLATION AV 200 ÖAR VAR EN FRÖJD FÖR ZELDA-RELATERADE PINNSVÄRDS-LEKAR.

> SENDAI; KANO GALLERY

ETT PRIVAT GALLERI SOM INRYMMER 7 RUM FÖR 7 KONSTVERK. DYRT VITRINSKÅP..

> SENDAI; SOVET

EFTER 2TIMMARSPROMENADEN I SUBURBIA ANLÄNDE VID VÅRT HOSTEL VILKET VAR ETT GAMMALT JORBRUK SOM VAR OMGJORT TILL HOSTEL. VÄLDIGT VACKERT OCH OLD SCHOOL. KILLAR OCH TJEJER SOVER SEPARAT MEN VI FUSKADE KANSKE. 

> SENDAI; PROMENADEN

VI TOG EN SJUKT LÅNG PROMENAD LÄNGS MED SENDAIS BAKSIDA DÄR VI FICK BESKÅDA VILDVITTROR OCH ANDRA BESYNNERLIGA SAKER..

> SENDAI; MEDIATEKET

I SENDAI BESÖKTE VI SENDAI MEDIATHEQUE, ETT SLAGS POSTMODERNT BIBLIOTEK MED BÖCKER, KONST, FILM OCH FOTO M.M. BYGGNADEN SOM INRYMMER DETTA FÖRANLEDDE BESÖKET. LÄS MER

> SENDAI; SENDAI


> SENDAI; GRÖNT

DEL 2: JAKTEN PÅ VÅRTECKEN - GRÖNA GREJER.

> SENDAI; RESAN

BUSSEN SATTE KURS MOT SENDAI, 5 TIMMARS FRÖJDEFULL RESA NORDÖST OM TOKYO, TILL ETT SNÖFLÄCKAT LANDSKAP BORTOM STORSTADENS TYSTA BRUS. UTFLYKTEN SKULLE KOMMA ATT INNEFATTA EN RAD OLIKA ARKITEKTONISKA SEVÄRDHETER, TEMPEL SAMT JAPANSK SKÄRGÅRD MED 200 MYSTISKA ZELDA-ÖAR. 

HÄR FÖLJER DEL 1 AV 10 I FÖLJETONGEN OM RESAN TILL SENDAI.

SÄTENA HADE STÄLLBART RYGG- OCH BENPARTI SAMT BARNVAGNS-SOLSKYDD.
SNÖ KVARGLÖMD PÅ EN RASTPLATS LÄNGS MED MOTORVÄGEN.

TRAFIKLJUS 2.0
GAMEBOY COLOR MED SUPERMARIOLAND
VÄL FRAMME I SENDAI..

> SENDAI; RESAN

VI ÅKTE PÅ UTFLYKT TILL SENDAI, 5 TIMMARS FRÖJDEFULL BUSSRESA NORDÖST OM TOKYO. TILL ETT SNÖFLÄCKAT LANDSKAP BORTOM STORSTADENS TYSTA BRUS.


KLIPPET DEL:2

SÅ. NU ÄR VI TILLBAKS EFTER EN TESTKÖRNING AV DEN NYA FRISYREN. VI TOG EN TVÅDAGARSUTFLYKT TILL SENDAI, MED OMNEJD FÖR ATT AVNJUTA POMPÖS ARKITEKTUR SAMT STORSLAGEN NATUR I FORM AV 200 ÖAR VILKA ALLA HADE TYDLIGA ZELDA-ANKNYTNINGAR TILL VÅR (MEST MIN) STORA FÖRTJUSNING. BILDER KOMMER. TYP IMORGON.
TADAA! DET BLEV SKITFETT. BÅDE KAWAII OCH TUFF PÅ SAMMA GÅNG.

KLIPPET DEL:1

CAMILLA KLIPPER SIG DEL 1. DETTA VAR EN SÅDAN STOR HÄNDELSE ATT VI BESLÖT ATT GÖRA EN BILDFÖLJETONG AV DET HELA. FRISYREN/RESULTATET KANSKE LÄGGS UPP I DEL 2, IMORGON. KANSKE.
MAN FÅR SKRIVA KONTRAKT PÅ ATT INTE NITA FRISÖREN OM MAN, MOT SIN VILJA OCH MOT TYDLIGA INSTRUKTIONER BLIR "CUTTED LIKE A MUSHROOM". 
HERE WE GO. 
RESULTATET KOMMER UPP IMORGON. STAY TUNED.

RSS 2.0